Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή
Υλικά:
1 κιλό στήθη κοτόπουλου(περίπου 5 στήθη)
150 γρ. κράκερ αλεσμένα στο μπλέντερ
75 γρ. τυρί τριμμένο
60ml ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια(κατά προτίμηση) ψιλοκομμένη
50 γρ. μουστάρδα
25 γρ. νερό
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αλεσμένα κράκερ, το τριμμένο τυρί και τη ρίγανη. Αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το νερό και τη μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε τα στήθη του κοτόπουλου στο μείγμα της μουστάρδας και μετά στο μείγμα των κράκερ. Τοποθετούμε τα στήθη του κοτόπουλου σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190oC, μέχρι να ψηθούν σε βάθος και να πάρουν ωραίο, χρυσοκόκκινο χρώμα. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα ή λαχανικά βρασμένα στον ατμό.
Θεοδοσία Παυλίδου
Μου άνοιξες την όρεξη Θεοδοσία!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταυρούλα
μου ανηγεις την ορεξη. και το καλτερο ειναι οτι μου το εχεις μαγειρεψει και ηταν τελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκωστης
ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑΜΗ ΓΙΑΜΗ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή