Υλικά:
1 πακέτο κανταίφι
1 πακέτο αμύγδαλα σε φέτες
100 γρ. καρύδια
2 πακετα κρέμες γιώτης
Σιρόπι:
Μισό κιλό ζάχαρη
1 μικρό μπουκάλι νερό
Εκτέλεση:
Πρώτα βάζουμε το κανταίφι στο φούρνο για να ψηθεί. Μετά παίρνουμε τα δύο πακέτα γιώτης και τα βάζομε στο μίξερ μια σαντυγί. Μετά ρίχνουμε μέσα στη σαντυγί που κάναμε το μισό πακέτο από τα αμύγδαλα. Μετά βγάζουμε το κανταίφι από το φούρνο. Μετά ρίχνουμε το σιρόπι που ετοιμάσαμε μέσα στο κανταίφι. Μετά από αυτό ρίχνουμε όλη τη σαντυγί στο κανταίφι μαζί με τα υπόλοιπα αμύγδαλα. Μετά το βάζουμε μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα. Έπειτα μπορείτε να το απολαύσετε.
Γκέρτα Γκούρα
Τέλεια συνταγή! Θα την κάνω σίγουρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεοδοσία
γιαμη γιαμη σήγουρα θα το κάνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαναγιώτα
Εχει ωραίο όνομα αυτό το φαγητό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταυρούλα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γκέρτα !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι οτι έψαχνα συνταγή για εκ εκ κανταΐφι!
Ε
Το καινταΐφι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα.Ειναι σκετος παραδεισος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαιδιά πολύ ωραίο το ιστολόγιό σας!!!!Περάστε κι από το δικό μας για να πάρετε ένα βραβείο!!!!καλή συνέχεια με δύναμη!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήτελει θα το κανω σιγουρα με τα αδερφια μου τα χριστουγεννα
ΑπάντησηΔιαγραφήκωστης
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή