Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Λέμε τη γνώμη μας και μας αρέσει......

                                                                                     H αλλαγή της αυλής του σχολείου είναι μια        πολύ καλή ιδέα αφού υπάρχουν πολλά αρνητικά στοιχεία.
Με χρηματα της Ε.Ε,αποφασίστηκε να αλλαχτούν 3 αυλές από το Ν. Δράμας.Μέσα σε αυτές τις τρεις άυλες είναι και η δικιά μας.
Έτσι ήρθαν 2 εθελοντριες και κάναμε μαζί διάφορες συγκεκριμένες δραστηριότητες για την διαμόρφωση της αυλής μας.Στην πρώτη εργασία μας έφεραν 1 εικόνα ενός σχολείου σαν παράδεισος και μια δεύτερη με τσιμέντο όπου σχολιασαμε τα αρνητικά και τα θετικά των εικόνων.
Στην δεύτερη εργασία βγήκαμε έξω και μας έδωσαν ένα πλάνο με το σχέδιο του σχολείου μια φωτογραφική μηχανή και εκεί με κόκκινο μαρκαδόρο σημειώσαμε τα αρνητικά και με ένα πράσινο τα θετικά και μετά σε ένα άλλο χαρτί γράψαμε γιατί μας αρέσουν η γιατί δεν μας αρέσουν.Με την φωτογραφική μηχανή φωτογραφίζαμε κάθε σημείο που σχολιαζαμε.Στην τρίτη και προς το παρόν και τελευταία δραστηριότητα με της φωτογραφίες από την προηγουμενη εργασία της κολλήσαμε σε ένα χαρτόνι και γράψαμε και πάλι τα θετικά και αρνητικά στοιχεία.Μετά οι δασκάλες και οι εθελοντριες κατάταξαν τα στοιχεία που τους έδωσαν συνολικά όλες οι αμάδες.
Ελπίζω αυτό το πρόγραμμα να έχει απόδοση και να χαίρομαι το προαύλιο του σχολείου μου έστω και από μακριά.
Μαρίνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου