Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Αχ Κυρία Ελένη!!!

         Αυτό θα είναι ένα άρθρο για το αγαπημένο μου μάθημα. Πιστεύω πως όλα τα μαθήματα που υπάρχουν είναι σημαντικά γιατί το κάθε ένα έχει την δικιά του μάθηση  και αξία. Το καλύτερο από όλα νομίζω πως  είναι η ιστορία. Έχω πολλούς λόγους και μπορώ να τους αιτιολογήσω.
 Όπως για παράδειγμα  ότι μαθαίνω πολλά για την ζωή και την ιστορία των παλιών χρόνων και για την αγαπημένη μας Ελλάδα. Ή ότι μου προσφέρει περισσότερη μάθηση και εξυπνάδα Όμως ο καλύτερος λόγος που παρουσιάζω την ιστορία ως το αγαπημένο μου μάθημα είναι ότι απλώς μας τον διδάσκει η Κ.Ελενη. Σαφώς και θα απορήσετε γιατί συγκεκριμένα με την ιστορία και όχι με  άλλα μαθήματα που κάνουμε μαζί. Να ξέρετε ότι δεν θέλω να αδικήσω κανέναν δάσκαλο ή δασκάλα.Απλώς όταν η κυρία μας μιλάει για το μάθημα της ιστορίας σχεδόν όλοι κρέμονται από τα χείλη της.
 Μας τα εξηγεί τόσο αναλυτικά και εντυπωσιακά που στο σπίτι μας δεν χρειάζεται ούτε μία ανάγνωση να κάνουμε. Έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά με την Κυρία Ελένη και η κυρία με μας. Μου είναι πλέον πολλή εύκολη η ιστορία να την μάθω και εκτός ότι την μαθαίνω γρήγορα το κάθε μάθημα το έχω τυπωμένο μέσα στην μνήμη μου σαν ένα απλό παραμύθι.

 Σταυρούλα Κυριακίδου!!!


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου