Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ώρες με την μητέρα μου

     Η μαμά μου είναι η πιο σημαντική στον κόσμο για μένα . Την  αγαπάω πάρα πολύ και όποτε έχω κάποιο πρόβλημα απλά της το λέω και είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί , αφού έχει μέσα της σιγουριά κι εμπειρία .
      Η μαμά μου έχει σκούρα μάτια και σγουρά μαλλιά που τα βάφει πάντα με ανοιχτό ή και σκούρο κόκκινο που την κάνει πιο όμορφη από πριν . Δεν είναι πολύ ψηλή αλλά το ύψος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχή του ανθρώπου .
      Η μαμά μου είναι πολύ καλή με αυτούς που την σέβονται αλλά δεν συμπαθεί ούτε κάνει παρέα με ανθρώπους μυστήριους βρομιάρηδες  ή κουστσομπόληδες που κοροϊδεύουν με την πρώτη ευκαιρία ή προσπαθούν να κάνουν τον άλλον να νιώσει άβολα . Το καλοκαίρι που κλείνουν τα σχολεία της αρέσει να πηγαίνουμε όλοι μαζί διακοπές σε μέρη ήσυχα και δροσερά κοντά και σε θάλασσα και σε βουνό και να απολαμβάνουμε την φύση και το αλμυρό νερό της θάλασσας .
     Η μαμά μου πάντα θέλει να περνάμε χρόνο μαζί , ευχάριστα και δεν βαριέται ποτέ να μου διαβάζει παραμύθια και να ασχολείται μαζί μου . Την αγαπάω πάρα πολύ για όλα όσα μου δίνει και θα μου δίνει καθημερινά .


    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ααα,έτσι που μας την περιγράφεις για εσένα πρέπει να είναι πού ωραία!!!



    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή