Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

           ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΑΡΝΤΕΝ

ΥΛΙΚΑ
1. 1 κιλό ψαρονέφρι
2. 7 πατάτες
3. πιπεριές
4. κρέμα γάλακτος
5. σαλάμι
6. κασέρι
7. λαδόκολλα
8.διάθεση και μεράκι

Εκτέλεση

Αρχικά ψιλοκόβουμε το σαλάμι και το κασέρι τα ανακατέβουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.Πλένουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.Τιλίγουμε το ψαρονέφρι στην λαδόκολλα, ρίχνουμε τις πιπεριές και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς.Μετά καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε ορθογώνια.Τις βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το σαλάμι με το κασέρι.Τις ψήνουμε και αυτές στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Αφού τελειώσουμε με το ψήσιμο σερβίρουμε και μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε λίγο μαΐντανό ή ντομάτες ψιλοκομμένες πάνω στις πατάτες.

(μερίδα 4 ατόμων)

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ






























3 σχόλια:

  1. Να ξέραμε και σε ποιον αρέσει αυτο το φαγητό !
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι το ψαρονέφρι δεν μου αρέσει αλλά έτσι που το βλέπω στην εικόνα....

    Σταυρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρίνα είναι πολύ ωραία η συνταγή σου!
    Θα την κάνω σίγουρα.
    Θεοδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή