Υλικά:
* 1 πακέτο μακαρόνια
* 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι ελιάς
* 1 χυνό ντομάτας 500 γρ.
* αλάτι
* πιπέρι
* ριγάνη
* 1 μέτριο κρεμμύδι
* 1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Τρίβω το κρεμμύδι και το σκόρδοκαι τα τσιγαρίζω σε ελαιόλαδο. Ρίχνω το χυμό της ντομάτας,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και λίγο νερό.Ανακατεύω συχνά και αφήνω να βράσει η σάλτσα για περίπου 20-25 λεπτά. Οταν είναι έτοιμη να την σβήσω, προσθέτω τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγύσω από το λάδι και τον κόψω σε κομματάκια.Ανακατεύω και σερβίρω τα μακαρόνια.Συνοδεύετε με τριμμένο τυρί.
Πιο καλό φαγητό από τα μακαρόνια
με τον τόνο δεν έχω ξαναφάει!!!
Γιώργος Ελτσίδης!!!
Εχω δοκιμάσει πολλές φορές. Είναι πάρα πολύ ωραίο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταυρούλα
Ωραία συνταγή! Θα την κάνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεοδοσία
Ωραια φαινεται!Αν και δεν ειμαι του ψαριου αυτη νομιζω πως θα μου αρεσει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρινα
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή